In maart a.s. organiseren de werkgroep Teylingen Fairtrade en de afdeling Horeca van de KTS een speciaal viergangendiner, met een Fairtrade menu. In begin januari werd dit met een klein berichtje aangekondigd in de Teylinger. Ondanks de vroege aankondiging en de bijzondere begintijd van het diner (16.u 30, het gaat om jongeren in opleiding die het diner bereiden en serveren) kwamen er snel vele reacties. Er moesten tientallen aanmeldingen voor het diner worden afgezegd.
De horeca studenten zullen het Fairtrade menu serveren gedurende 6 dagen: 18, 20, 21, 25, 27 en 28 maart. Speciale placemats zullen informeren over Fairtrade. De vegetarische gerechten, zo veel mogelijk met Fairtrade producten en biologische streek producten zijn al samengesteld door de studenten. Het diner word geserveerd in het eigen restaurant “De Jonge Garde” in de KTS. De bereiding zal plaatsvinden onder leiding van de ervaren en gediplomeerde docenten.
Ook belangstelling voor Fairtrade eten? Zie Fairtrade Original voor recepten.