Collega’s gezocht

De breed samengestelde werkgroep Teylingen Fairtrade bestaat uit 100% vrijwilligers en wordt ondersteund door de afdeling Duurzaamheid v/d gemeente (zie elders op deze site). We zorgen er samen voor dat de gemeenschap Teylingen de titel Fairtrade Gemeente mag behouden door aandacht te vragen voor Fairtrade en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) van de SDG’s/Global Goals. We bedenken en organiseren periodiek specifieke Fairtrade acties én meer algemene duurzaamheid acties verband houdend met MVO.
We vergaderen circa eens per 4 á 6 weken ca. 1 uur. We benaderen bedrijven en maatschappelijke organisaties om over te schakelen op het gebruik/verkoop van Fairtrade producten, zoals koffie en thee etc. én om mee te werken aan de SDG’s. Elk jaar kunnen we zo weer nieuwe deelnemers verwelkomen. Daarnaast organiseren we publieksacties en media-aandacht om consumenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties te stimuleren Fairtrade producten te kopen. En voor bedrijven en maatschappelijke organisaties tevens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen vanuit de SDG’s.

WIE WIJ ZOEKEN

De werkgroep is op zoek naar mensen in Teylingen met hart voor eerlijke handel en MVO. Wil jij daaraan bijdragen? Zet dan jouw unieke talenten in bij de werkgroep. Op termijn zoeken we bovendien een nieuwe coördinator, dus voor wie lekker ambitieus is hebben we doorgroeimogelijkheden.
Sluit gerust een keer aan bij onze vergadering om te voelen of het bij jou past.

WAT BIEDEN WIJ?

Deelname aan een actieve gezellige werkgroep. Flexibele inzet mogelijkheden voor wie haar/zijn talenten in wil zetten voor een betere wereld.

BELANGSTELLING?

Bel of mail naar Bart de Jong tel. 02523 215483, mail bart.de.jong@wxs.nl

Scroll naar boven